April 22, 2015

Un cadàver bonic - Conte gratis de Sant Jordi


"Veieu aquesta noia que rodola fora del sarcòfag i cau de morros a terra, amb els peus empresonats dins el vestit com una crisàlide enganxifosa? Veieu com s’esquinça el baix de la mortalla per tal de guanyar mobilitat? Veieu com surt de la cripta obrint el reixat d’una puntada de peu, sostenint encara el ram d’orquídies de plàstic i proferint un bram que fa escagarrinar tot animal vertebrat en un radi de cinc quilòmetres?

Doncs aquesta noia sóc jo."

Tretze pàgines, sis morts (mínim), un festival de violència multicolor i dones apassionades per celebrar el Dia del Llibre amb risses i amor. Per regalar-vos o regalar a la noia que estimeu. O si no, no sé, compreu-li una vulgar rosa.


Descàrrega d'ebook gratuïta.

Un cadàver bonic.epub (majoria d'altres e-readers)
Un cadàver bonic.pdf (si tota la resta falla)

Tots els drets reservats, viewer discretion is advised, etcètera. Si us agrada, parleu-ne!


ENGLISH followers: links download a free short story in Catalan to celebrate Sant Jordi. No translation available, sorry. Please stay tuned for more info on English novelties soon!

EN CASTELLANO: Lo siento, no hay traducción del cuento... ¡pero tendréis traducción de The Supernatural Enhancements en las librerías el mes que viene! Más info en breve.