Qui sóc i això

Em dic Edgar Cantero. Escric i dibuixo coses.

Vaig néixer a Barcelona el 1981. Em vaig formar com a autor a les trinxeres dels concursos literaris  arreu de Catalunya, però la rica tradició de Pla i de J.V. Foix m'influïa menys que el cine americà, els videojocs i la literatura pulp.  El 2007 va sortir la meva primera novel·la, Dormir amb Winona Ryder, que va guanyar el premi Joan Crexells.  La segona, Vallvi (2011), ja va merèixer menys guardons i força més mirades d'estranyesa.

En castellà, col·laboro a la revista El Jueves des de 2007 com a redactor, guionista i dibuixant.  En anglès, vaig debutar amb el thriller paranormal The Supernatural Enhancements (2014), que també vaig co-traduir al castellà (El factor sobrenatural).  Després va venir Meddling Kids (2017), que va esdevenir bestseller del New York Times. En totes dues hi surten gossets.

L'any 2017 em vaig traslladar als EUA. Continuo escrivint qualsevol cosa des de contes fins a pilots de televisió. Aspiro a fer literatura de crispetes molt ben escrita. La meva darrera novel·la es diu This Body's Not Big Enough For Both of Us (2018).