Qui sóc i això

Em dic Edgar Cantero. Escric i dibuixo coses.

Vaig néixer a Barcelona el 1981. Em vaig formar com a autor a les trinxeres dels concursos literaris  arreu de Catalunya, però la rica tradició de Pla i de J.V. Foix m'influïa menys que el cine americà, els videojocs i la literatura pulp.  El 2007 va sortir la meva primera novel·la, Dormir amb Winona Ryder, que va guanyar el premi Joan Crexells.  La segona, Vallvi (2011), ja va merèixer menys guardons i força més mirades d'estranyesa.

En castellà, col·laboro a la revista El Jueves des de 2007 com a redactor, guionista i dibuixant.  En anglès, vaig debutar amb el thriller paranormal The Supernatural Enhancements (2014), que també vaig co-traduir al castellà.  Després va venir Meddling Kids (2017), que va esdevenir bestseller del New York Times. A totes dues hi surten gossets.

L'any 2017 em vaig traslladar als EUA. Continuo escrivint qualsevol cosa des de contes fins a pilots de televisió. Aspiro a fer literatura de crispetes molt ben escrita. La meva darrera novel·la es diu This Body's Not Big Enough For Both of Us (2018).