April 21, 2013

Un cadàver bonic


En fi. Sant Jordi i tal. Quina ràbia no tenir llibre, un any més. I quina ràbia saber que no en tindré cap fins l'estiu de 2014. Tinc material enllestit, però també tinc obligacions contractuals.


Però oh! Hi ha una engruna, una seixanta-unena part d'una engruna: un conte de terror i amor, nou de trinca i inèdit, dins el recull Els caus secrets, d'Editorial Moll, editat per Sebastià Bennasar. La meva peça es titula Un cadàver bonic, i la podeu llegir des de ja mateix pels mitjans que us vinguin de gust. Bueno, els legals serien comprar el llibre a les parades de Sant Jordi o aquí. D'altres mètodes no se'm permet parlar.

Que de què va? Del de sempre: noies i violència extrema i molta risa.


Nada, que este Sant Jordi no tengo libro. Pero tengo un cuento nuevo en el recopilatorio Els caus secrets, de Editorial Moll. Se titula Un cadàver bonic, y va de lo de siempre: chicas, violencia extrema y risas. ¡Que aproveche!


Yeah, well, uh, this year I have no new book coming out but I published a short story in this collection, Els caus secrets by Moll. My piece is called Un cadàver bonic (A beautiful corpse), and it's just plain ol' me: girls, extreme violence, and lots of laughs. Enjoy.